Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.


Anybus Embedded - ugrađeni moduli i pretvarači protokola

Ugrađena (Embedded) rešenja u obliku čipova, modula i kartica omogućuju potpunu povezanost uređaja na mnoge i različite mreže. S jednom razvojnom prilagodbom vašeg uređaja i upotrebom CompactCom komunikacijskih proizvoda za umetanje, troškovi povezivanja mogu se smanjiti. Ugrađena rešenja takođe su spremna za IoT potrebe – vaši uređaji su spremni za OPC UA i MQTT protokole bez većih problema. Uz pomoć znanja i iskustva HMS Networksa, mnogi proizvođači uređaja i OEM-i mogu značajno smanjiti troškove povezivanja uređaja za različite namene. HMS Networks nudi ugrađene čipove, module i kartice, zahtevajući minimalno prilagođavanje vaših uređaja za gotovo neograničeno povezivanje uređaja.


CompactCom ugrađena rešenja

Anybus CompactCom ugrađena rešenja
  • Komunikacija u stvarnom vremenu omogućena je razmenom podataka visokih performansi, koja zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih aplikacija (npr. aplikacije za sinhronizirano kretanje)
  • Softverski alat se ažurira besplatno svaki put kada se softverski alat revidira
  • Vlastiti HMS mrežni procesor NP40 omogućuje veliku brzinu procesora vašeg uređaja

CompactCom IoT

Anybus CompactCom IoT
  • Anybus CompactCom 40 Ethernet moduli dostupni su u posebnoj verziji koja omogućuje IoT protokole - OPC UA i MQTT
  • Podaci koji se prenose putem industrijskih Ethernet protokola (PROFINET, Ethernet/IP,...) obrađuju se pomoću CompactCom modula, a zatim se mogu poslati na IT nivo putem OPC UA ili MQTT protokola
  • Anybus proizvodi nude integrisane web stranice, FTP-ove, e-mail poruke i slične IT funkcije koje daju odgovor na IoT eru i potrebu povezivanja sa SAP, Oracle, ThingWorks i drugim IoT platformama

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).