Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.

Intesis Cloud rešenja za pametne zgrade

Cloud proizvodi pružaju rešenja za daljinsko povezivanje svih isključenih uređaja u kućama i zgradama. Uređaji u kućama i zgradama mogu se povezati sa Cloudom, a kontrola i nadzor se mogu provoditi putem pametnih uređaja i PC interfejsa sa bilo koje lokacije.


Standard/ST Cloud Control

Klasični BACnet ili Modbus uređaji mogu postati pametni uz pomoć Intesis ST Cloud Control.

Jednostavno integrišite sve uređaje svojih sistemaa u Intesis Cloud modul. Konfiguracija je moguća putem specijaliziranog softverskog alata - Intesis MAPS. Upravljanje je moguće putem intuitivnih aplikacija za pametni telefon ili preko računarskog interfejsa. Rešenje u cloudu nudi jednostavno upravljanje BACnet ili Modbus uređajima sa bilo kojeg mesta.

Air Conditioning Cloud Control

IoT rešenje za klima uređaje i toplotne pumpe za upravljanje kućama i zgradama.


Integrišite bilo koji klimatizacijski sistem i upravljajte njime sa bilo kojeg mesta. Ponuda uključuje profesionalna HVAC IoT rešenja za zgrade, razvijena u saradnji sa proizvođačima klima uređaja. Pouzdano rešenje sa hiljadama korisnika širom sveta. Upravljanje klimatizacijskim uređajima moguće je u bilo koje vreme i sa bilo kojeg mesta u svetu.


Karakteristike:

  • Jednostavan i intuitivan nadzor i kontrola
  • Sadrži izvornu iOS i Android aplikaciju i web interfejs
  • Višekorisničko upravljanje i projektni pristupi
  • Upravljajte s više web stranica s istog upravljačkog panela


Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).