Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.


IXXAT moduli za uspostavljanje CAN komunikacije

IXXAT proizvodi nude spajanje elektronskih komponenti pomoću najnovijih fieldbus i tehnologija industrijskog Etherneta. Dostupna su hardverska rešenja, alati, softver i ponuda prilagođenih OEM rešenja i inženjerskih usluga.

U ponudi su različiti moduli za spajanje USB i CAN (CAN FD), CAN i NET protokola, Bluetooth premošćivanje CAN protokola, PC-CAN adapteri/moduli za umetanje i ostale potporne komponente i usluge za povezivanje s CAN protokolom.


Raspon IXXAT CAN proizvoda

CAN - PC interfejsi

IXXAT CAN - PC interfejs

Ixxat PC interfejs za CAN, CAN FD, LIN i industrijski Ethernet omogućuju PC-baziranu kontrolu, nadzor i konfiguraciju aplikacija s različitim Fieldbus sistemima. USB, Ethernet, PCIe, PCIe Mini i Bluetooth povezivost, zajedno s besplatnim paketom upravljačkih programa za Windows i Linux, čine PC interfejs jednostavnim za korištenje.

CAN repetitori

IXXAT CAN repetitori

Ixxat CAN repetitori koriste se za fizičko povezivanje dva ili više segmenata CAN ili CAN FD sistema. Mogu se koristiti za implementaciju topologije stabla ili zvezde, kao i za duge "spuštene" linije. Osim toga, mrežni segmenti se mogu električno "razdvojiti" pomoću galvanski izoliranih repetitora, što povećava pouzdanost sistema i štiti komponente od prenapona.

Komunikacijski pretvarači i Gateway-i

IXXAT Komunikacijski pretvarači i Gateway-i

Ixxat pristupnici, usmjerivači i interfejsi omogućuju jednostavno i brzo povezivanje različitih fieldbus standarda - kao što su CAN, CAN FD, PROFIBUS, te drugih industrijskih Ethernet i automobilskih standarda. Implementacija se može izvesti bez programiranja, na temelju jednostavnih konfiguracijskih alata.

CAN/CANopen produžeci

IXXAT CAN/CANopen produžeci

CAN i CANopen PLC proširenja za SIMATIC kontrolere. CANopen moduli omogućuju sistemskim integratorima jednostavnu i jeftinu integraciju CANopen uređaja sa SIMATIC opremom. Moduli omogućuju interakciju između PROFIBUS ili PROFINET kontrolera (serija S7-1200/1500 ili ET200S) - sa CAN/CANopen fieldbus uređajima.

Softver i drugi alati

IXXAT Softver i drugi alati

Analitički i konfiguracijski softver i alati za protokole -za pomoć u razvoju proizvoda, implementaciji te testiranju i puštanju u rad korisničkih uređaja.

Pribor za CAN, FlexRay i LIN proizvode

IXXAT Pribor za CAN, FlexRay i LIN proizvode

IXXAT nudi terminalne otpornike različitih izvedbi, utikače i kabele za spajanje čvorova, kao i adapterske kabele.

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).