Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.

Kepware by PTC, Inc.

KEPWARE

Kepware je brend kompanije PTC, Inc., koja razvija softverska rešenja. Kepware rešenja omogućavaju povezivanje različitih uređaja u automatizaciji i softverskim aplikacijama, te na taj način omogućavaju

koncept industrijskog interneta stvari (tzv. »Industrijski internet stvari«). Kepvare proizvodi služe klijentima na različitim tržištima – automatizacija zgrada/infrastruktura, proizvodnja, energija, nafta i gas i druge industrije. Kepvare je osnovan 1995. godine i prisutan je u više od 100 zemalja. Pomogao je brojnim kompanijama da unaprede svoje poslovanje i procese donošenja odluka.


RBT Technologies je direktni zastupnik Kepware proizvoda na području Adria regije gde nudimo sveobuhvatnu lokalnu prodajno-tehničku podršku.


KEPServerEX je vodeća industrijska komunikaciona p

latforma koja obezbeđuje jedan izvor podataka sa uređaja industrijske automatizacije za sve vaše aplikacije. Platforma omogućava povezivanje,

upravljanje, prikaz i praćenje različitih komponenti automatizacije i softverskih aplikacija – od sistema upravljanja proizvodnim pogonom do informacionih sistema preduzeća. Kontrola je moguća kroz zajednički intuitivni interfejs za

korisnika.


Preuzmite demo softver KEPServerEX.

KEPServerEX OPC Server

KEPServerEX:

  • Biblioteka sa više od 150 drajvera za uređaje, klijente i napredne plug-ine;
  • Povezuje uređaje najpoznatijih dobavljača hardverske opreme (Mitsubishi Electric, Allen Bradley, GE, Omron, Schneider i Siemens) i industrijskih inicijativa (MTConnect, DNP3, IEC 61580/60870 i BACnet);
  • Klijentu nudi pristup do aplikacija kao što su ERP, MES, HMI i SCADA putem OPC i sopstvenih protokola;
  • Pristup aplikacijama moguć je putem novih vizuelizacijskih i analitičkih IoT proizvoda putem MQTT, REST i ostalih IT orijentisanih protokola.


Za više informacija o proizvodu kliknite na link.


RedundancyMaster povećava pouzdanost i dostupnost OPC podataka obezbeđivanjem više OPC Servera, koji su konfigurisani u redundantnim parovima. Svaki redundantni par se pojavljuje kao pojedinačni OPC server bilo koje OPC klijentske aplikacije. RedundancyMaster podržava promenu na bilo kom OPC DA serveru u odnosu na sam status servera ili u odnosu na određenu konfiguracionu stavku unutar servera. Ovo smanjuje vreme mirovanja uređaja i sprečava gubitak podataka. RedundancyMaster je »drop-in« aplikacija koja ne zahtijeva promjenu na OPC klijentu ili aplikacijama servera. Korisniku omogućuje brzo povećanje pouzdanosti i dostupnosti OPC podataka.


Za više informacija o proizvodu kliknite na link.


Preuzmite demo softver RedundancyMaster.

Kepware RedundancyMaster

LinkMaster je univerzalni prelaz za OPC sisteme, koji omogućava jednostavno povezivanje podataka između OPC DA servera. LinkMaster može da se poveže na DDE servere, napuštene DDE sisteme i nove aplikacije koje podržavaju OPC.

Za više informacija o proizvodu kliknite na link.

Preuzmite demo softver LinkMaster.

KEPWARE LinkMaster

Globalne reference KEPWARE

KEPWARE globalne reference

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).