Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.

ICONICS - više od SCADA vizualizacije

Iconics nudi napredna 2D i 3D SCADA rešenja za sve vrste proizvodnje i za sve vrste infrastrukture (od proizvodnih objekata do tunela, mostova i bolnica). Dostupni su različiti moduli za različite potrebe vizuelizacije.

SCADA rešenja su pogodna za proizvodne kompanije sa srednjim i velikim mašinama. Kao deo ICONICS SCADA rešenja, nudimo napredne funkcionalnosti u 2D i 3D prikazu za sve vrste proizvodnje i različite infrastrukturne objekte.

Iconics SCADA Mitsubishi Electric

Koncept vizuelizacije sa Iconics sistemom:

  • Iconics SCADA se temelji na različitim modulima
  • Osnovni SCADA modul je GENESIS64 koji uključuje OPC, BACnet, Modbus i standardne tehnologije baza podataka kao i povezivanje proizvodnih procesa, zgrada i poslovnih sistema
  • Ostali moduli su namenjeni prema vrsti aplikacije, analizi i prikazu snimljenih podataka
ICONICS SCADA Suite

ICONICS Suite (kliknite na pojedinačni modul za više informacija)


Da li vas zanima više o Iconics SCADI?

Kompanija RBT Technologies stručna je u razvoju testnih aplikacija i Proof of Concept projekata prilagođenih vašim specifičnim potrebama, pružajući direktnu podršku za optimizaciju proizvodnje ili poboljšanje vaše infrastrukture. Javite nam vaše zahteve, a mi ćemo vam pružiti inovativno rešenje koje će precizno odgovarati vašim poslovnim izazovima. Slobodno nas kontaktirajte putem info@rbt-technologies.rs!

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).