Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.


Hyper Historian®

Hyper Historian je napredni 64-bitni brz, pouzdan i robustan alat za prikupljanje i skladištenje podataka. Dizajniran je za kritične aplikacije i obezbeđuje algoritam visoke kompresije za efikasno i efektivno korišćenje resursa. Hyper Historian se može integrisati sa najnovijim tehnologijama „Big-Data“, uključujući Azure SQL, Microsoft Data Lakes, Kafka i Hadoop.

Data Merging (»Spajanje podataka«) – Hyper Historian uključuje automatski ili ručni modul za unos podataka koji vam omogućava da uvezete istorijske ili snimljene podatke iz različitih baza podataka, drugih Historian alata ili povremeno povezanih terenskih uređaja i opreme.

Remote Collectors ("Udaljeni sakupljači podataka") - Hyper Historian omogućuje prikupljanje istorijskih podataka sa udaljenih lokacija koristeći OPC UA, BACnet i SNMP.

Iconics - Hyper Historian®

Karakteristike Hyper Historian modula:

 • Hyper Historian je Historian alat za proizvodne procese, koji je sposoban zapisati preko 100.000 promena u sekundi;
 • Nudi simultano prikupljanje podataka sa više izvora podataka po celom proizvodnom pogonu koristeći OPC UA/DA servere, OPC XML DA servere, BACnet i SNMP uređaje i ostale;
 • Hyper Historian nudi sveobuhvatan Workbench alat za konfigurisanje i operacije za vreme rada SCADA alata;
 • Opciono su na raspolaganju redundantne konfiguracije - pomoću "Hyper Historian Collectora i Loggera";
 • Bezbedan historian alat nudi "Store-and-Forward" tehnologiju i uključuje mogućnost prikupljanja i spajanja podataka iz bilo koje baze podataka kao i iz drugih historiana koji su spojeni preko MergeWorX alata.

Gde se koristi Hyper Historian modul:

 • Sve kompanije koje žele da prikupljaju, centralizuju, analiziraju i vizueliziraju podatke;
 • Kad je potrebna nezavisna platforma za zapisivanje i prikupljanje podataka sa više uređaja i iz više različitih sistema;
 • Kad je potreban visoko efikasan i robustan data-logger u stvarnom vremenu;
 • Kad je potrebno softversko rešenje sa distribuiranim "Data-Collectorima" i kad je potrebno softversko rešenje za zapisivanje velike količine podataka;
 • Kad je potrebna pouzdanost, integritet, dostupnost i redundancija podataka;
 • Sve vrste procesnih industrija (Oil&Gas, hemijska i petrohemijska industrija, procesna proizvodnja, farmaceutska industrija, prehrambena industrija, prerada metala, raznih materijala i metalurgija, kritična infrastruktura i podatkovni centri, automatizacija u greađevinarstvu).

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).