Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.


IoT WorX®

IoT WorX® kombinuje najsavremeniju IoT micro SCADA softversku tehnologiju sa dokazanim HMI/SCADA rešenjima, analitikom i mobilnim rešenjima koja rade na cloudu. ICONICS nudi proizvođačima i šefovima objekata nekoliko ključnih IoT tehnologija, uključujući bogatu povezanost sa opremom, bezbednu komunikaciju na cloudu i prethodno ugrađenu vizuelizaciju i analitiku u stvarnom vremenu. Povežite se sa gotovo bilo kojom opremom za automatizaciju putem podržanih industrijskih protokola kao što su OPC UA, BACnet, SNMP, Modbus, veb usluge i klasično OPC tunelovanje.

Iconics - IoT WorX®

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).