Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.


MobileHMI®

MobileHMI je mobilna aplikacija koja radi na brojnim pametnim telefonima i tabletima. MobileHMI pruža bogatu vizuelizaciju u stvarnom vremenu, istorijske trendove i obaveštenja o alarmima bez ugrožavanja sigurnosti. MobileHMI rešava sve veću potrebu za povezivanjem daleko od operaterskih stanica, dopuštajući osoblju praćenje i upravljanje sa bilo kojeg mesta.

Iconics - MobileHMI®

MobileHMI® – karakteristike:

  • Pristup preko 3G/4G i WiFi mreža;
  • Podrška 1. Windows Phone 7/8 uređajima koji koriste Silverlight, 2. Windows 8 RT i Windows 8 Tablet uređajima koji koriste "Native" aplikacije i HTML5, 3. iOS/Android uređajima koji koriste HTML5;
  • Pregledavanje i potvrda alarma, pregledavanje trendova proizvodnog pogona;
  • Navigacija po proizvodnom pogonu prema poznatoj strukturi opreme.

Kome je MobileHMI® namenjen:

  • Za mobilnu radnu snagu kao što su radnici u održavanju kojima je potreban (daljinski) pristup informacijama u stvarnom vremenu i koji ne mogu konstantno da nose prenosne računare i tražiti žično povezivanje;
  • Radnicima na terenu koji održavavaju geografski raspršena sredstva (pogoni za prečišćavanje vode, vetroelektrane i proizvodni pogoni na raznim mestima);
  • Gde je ICONICS Suite već instaliran ali postoji potreba za distribucijom pristupa raznim klijentima na jednostavan i povoljan način.

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).