Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.

3D Simulator - MELSOFT Gemini

MELSOFT Gemini je moderan digitalizacijski alat za 3D simulaciju koji deluje kao digitalni blizanac uređaja i procesa u proizvodnom okruženju. U digitalnom prostoru nudi pretproveru i optimizaciju procesa. MELSOFT Gemini 3D Simulator korisniku olakšava proces projektovanja proizvodnih mašina, procesa i linija čak i pre nego što su poslednje uspostavljene u praksi, što posledično znači da se izbegavaju kasnije korekcije i izmene dizajna. Ispravci i prilagodbe moguće su već u 3D okruženju, što omogućuje uštedu vremena i troškova.


Korisnost MELSOFT Gemini 3D alata

Simulacija kretanja radnika, robota i AGV vozila u 3D prostoru.

Napredno proveravanje mehaničkih smetnji u 3D prostoru.

Spajanje kontrolnih uređaja za napredno proveravanje kontrolne logike.


Intuitivne funkcije

Jednostavno postavljanje proizvodne opreme pomoću bogatog e-kataloga

Katalog sadrži sve delove potrebne za proveru izgleda linije, uključujući robote, transportere i alatne mašine (cca. 2500 uređaja). Roboti Mitsubishi Electric takođe su uključeni u e-katalog. Izgled linije može da se izradi u povuci-i-spusti načinu s jednostavnim postavkama.

Preliminarna provera rada opreme i programa upravljanja

GEMINI 3D simulator i MELSOFT simulator su sinhronizovani što znači da korisnici mogu brzo i jednostavno proveriti i potvrditi kontrolnu logiku na simulatoru.

Brža inspekcija mehaničkih interferenci bez potrebe za OPC serverom

OPC serveri nisu potrebni jer alat omogućuje direktno povezivanje s raznim Mitsubishi simulatorima i uređajima. Time se poboljšava tačnost mehaničkih interferencija u 3D prostoru.

Funkcija reprodukcije grešaka pomoću videorekordera sistema

Korisnici mogu pregledavati dnevnik podataka, talasne oblike i video podatke te usporediti 3D operacije. Brzo rešavanje problema moguće je zahvaljujući mogućnosti utvrđivanja detalja okolnosti pod kojima je došlo do pogreške.


Kontaktirajte nas preko info@rbt-technologies.rs za više informacija o Gemini 3D Simulatoru.

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).