Podrška korisnicima

Registrovani korisnici


Preko formulara ispod registrovani korisniki možete da pristupate do sadržaja tehničke podrške za proizvode Mitsubishi Electric, Ewon Flexy, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrovani korisnici

Ako još niste registrovani, svoj korisnički nalog za pristup tehničkom sadržaju možete da uradite preko formulara ispod.

Niskonaponska sklopna tehnika

Pored druge opreme za automatizaciju, Mitsubishi Electric nudi i niskonaponsku sklopnu opremu za distribuciju električne energije. Nudimo niskonaponske prekidače i kompaktne i bezbedne kontaktore.

Niskonaponska sklopna tehnika Mitsubishi Electric

Niskonaponski osigurači

Niskonaponski osigurači Mitsubishi Electric

Niskonaposki osigurači produžavaju životni vek električne opreme. Dostupni su u različitim verzijama prema zahtevima tržišta.

Sklopke i kontaktori

Sklopke i kontaktori Mitsubishi Electric

Širok raspon proizvoda pogodnih za različite primene. Kontaktori serije MS-T/N su ekološki prihvatljivi, kompaktni, jednostavni za upotrebu i bezbedni. Udovoljavaju zahtevima većine međunarodnih normi i pogodni su za širok spektar primene, od električnih ploča do uređaja, koji zahtevaju visoku pouzdanost.

Poštovani! Dana 11.12.2023 promenili smo ime kompanije u RBT Technologies - oprema za automatizaciju i digitalizaciju d.o.o. (prethodno INEA SR d.o.o.).